„Jedzenie na wynos” to zarówno bary szybkiej obsługi, restauracje typu „take away”, pizzerie, caffeterie, bary koktajlowe, jak i firmy cateringowe. Różnorodność i bogata oferta punktów małej gastronomi sprawia, że ich właściciele w coraz większym stopniu zabiegają o nowych klientów, którzy z kolei stają się bardziej wymagający.

Targi easyFairs FOOD-to-GO – po raz drugi w Krakowie! 18-19 maja 2010, Kraków
Oczekują nie tylko smacznych, ale też ciekawie i oryginalnie podanych dań i napojów na wynos. Z pomocą przychodzą producenci i dostawcy urządzeń, opakowań, produktów spożywczych i rozwiązań organizacyjnych dla małej gastronomii, którzy co roku zaskakują nowymi pomysłami i coraz bardziej dopasowanym do oczekiwań klientów asortymentem.



Dlatego już dzisiaj zapraszamy do wzięcia udziału w drugiej edycji targów easyFairs® FOOD-to-GO wszystkich producentów i dystrybutorów wyposażenia barów szybkiej obsługi, produktów i półproduktów spożywczych, maszyn pakujących, rozwiązań informatycznych i systemów cateringowych.



Dołączcie Państwo do grona tych, którzy zaufali prostej, lecz bardzo opłacalnej formule firmy easyFairs® „TIME AND COST EFFECTIVE”. Przekonajcie się, że targi easyFairs® stanowią platformę spotkania biznesowego przedstawicieli branży małej gastronomii i „jedzenia na wynos” z ich profesjonalnymi klientami, otwartymi na nowe trendy i myślącymi o podnoszeniu efektywności i jakości własnego biznesu.



W tym roku, aby jeszcze lepiej wyeksponować ofertę i propozycje wystawców, organizatorzy przygotowali dodatkowo atrakcyjny Pakiet Promocyjny (Booster Pack). Jest to zestaw działań reklamowych, które pozwolą odwiedzającym trafić prosto na Państwa stoisko.



Więcej informacji znajdą Państwo na stronie www.easyfairs.com/ftg-polska

Wojciech Pawlus
wojciech.pawlus@easyfairs.com
Tel.:  +48 (12) 651 95 26 
Fax: +48 (12) 651 95 22
www.easyfairs.com/ftg-polska


Źródło: ''