6 listopada 2018 r. w Centrum Konferencyjnym POLIN w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie odbędzie się, organizowany przez IFS Office Central & Eastern Europe, V Jubileuszowy Kongres Bezpieczeństwa Żywności.

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2018 w pigułce!

Tematem przewodnim Kongresu będzie jakość i bezpieczeństwo żywności. W ramach wydarzenia odbędzie się również wystawa produktów innowacyjnych.

 

Kongres w skrócie:

  • Ponad 80 wystawców
  • 45 wykładów w siedmiu blokach tematycznych:
    - Sesja Plenarna
    - Logistyka
    - Dietetyka
    - Produkcja Pierwotna
    - Opakowania
    - Certyfikacja
    - Nowości technologiczne
  • 6 Paneli Dyskusyjnych
  • 60 Prelegentów/Panelistów
  • Kosher Expo Poland - pierwsze Polskie Targi Koszernej Żywności
  • Gala Jubileuszowa z okazji 30-lecia PPH EWA-BIS Sp. z o.o. oraz 10-lecia LOGOPAK EAST Sp. z o.o.
  • Koncert Ludowego Zespołu Artystycznego PROMNI poświęcony 100-leciu odzyskania niepodległości przez Polskę
  • Kolacja 

 

Warunki uczestnictwa:

  • Uczestnicy ubiegłorocznej edycji w 2017 roku: 700 PLN plus VAT
  • Nowi uczestnicy w 2018 roku do 6 października: 750 PLN plus VAT
  • Wszyscy uczestnicy po 6 października: 900 PLN plus VAT

 

Organizator:

 IFS Office Central & Eastern Europe

 

Główny partner:

Polska Federacja Producentów Żywności

 

Główni partnerzy medialni:

FoodFakty

 Kwartalnik FOOD-Lex

 

Patronat honorowy:

Polska Izba Gospodarcza

 

Kontakt: 

Marek Marzec 
marzec@ifs-certification.com
tel. +48 606 234 992

Aleksandra Tokarz
ifs-poland@ifs-certification.com
tel. +48 722 222 928

 

Dowiedz się więcej o V Kongresie Bezpieczeństwa Żywności 2018