Gość: gość 2016-05-03 20:13
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKOmijajcie tę firmę z daleka. Strasznie traktują wszystkich pracowników! 21 wiek, a tutaj....! Długości taśm podają w yardach, a nie w metrach..... Co ktoś bardziej ogarnięty to się zorientuje, że coś jest nie tak z długością zamówionego towaru. Masakra!
|
Gość: Łukasz 2016-07-19 17:24
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCK---kategorycznie nie polecam !!!! ----zapłaciliśmy profromę z 8 dni zrobiło się 29dni kilkanaście prób kontaktu w końcu nie odbierali ... przysłali łaskawie towar a na nim nie dociągnięcia , taśmy kiebskiej jakości ,,,a na początku zachwalają co to są nie oni ..... człowiek będzie na przyszłość mądrzejszy !... w ewnetualnej reklamacji czy rekompensaty w formie rabatu zapomnijcie .... z takim nastawieniem do kienta oby jak naj mniej firm przetrwało na rynku ... odradzam, odradzam , jak ktoś już chce niech płaci połowę przed a druga po otrzymaniu towaru ....zaufajcie nie będziecie mieć w tedy kłopotu
|
Gość: krk 2016-09-26 14:57
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKKtoś kto handluje w opakowaniach to wie że używa się nomenklatury w jaradach...
|
Gość: klient 2017-10-12 06:07
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKWitajcie. Osobiście nie polecam, fatalny kontakt, ale obiecuja obiecuja obiecuja gruszki...na w. Nie polecam, są pyszni .
|
Gość: Alias 2017-10-17 10:13
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKKontakt tragedia, zamawiam u nich cyklicznie , żeby zamówić karton taśm trzeba wysłać 10 maili, zmieniają liczbe w zamówieniu,osoba Monika S. to istna pomyłka kilka razy dostałem info że towar jest i czeka czemu nie biore a później że jednak towaru nie ma! ZAMAWIAŁEM jedną a dostałem inną ,lipa
|
Gość: nie polecam 2019-05-21 08:59
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKZamówiona taśma pakowa jest do niczego.
Reklamacja nie przyjęta. Tutaj filmik co oni produkują: //youtu.be/nYClD0CMOaA |
Gość: Pawel 2019-06-27 12:32
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKnie polecam, współpraca wylądowała w Sądzie. NIGDY WIĘCEJ
|
Gość: niezadowolony klient 2021-11-04 09:36
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKjedna z najgorszych firm z jaką miałem okazje współpracować
|
Gość: Ja 2022-02-27 21:17
|
Re: UWAGA: UNIKAĆ DOSTAWCY SABA PŁOCKJaka firma taki towar jacy ludzie taka współpraca nie polecam nie wiem kto od nich kupuje
|