V Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2018 w pigułce!
6 listopada 2018 r. w Centrum Konferencyjnym POLIN w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie odbędzie się, organizowany przez IFS Office Central & Eastern Europe, V Jubileuszowy Kongres Bezpieczeństwa Żywności.

Tematem przewodnim Kongresu będzie jakość i bezpieczeństwo żywności. W ramach wydarzenia odbędzie się również wystawa produktów innowacyjnych.
Kongres w skrócie:
- Ponad 80 wystawców
- 45 wykładów w siedmiu blokach tematycznych:
- Sesja Plenarna
- Logistyka
- Dietetyka
- Produkcja Pierwotna
- Opakowania
- Certyfikacja
- Nowości technologiczne - 6 Paneli Dyskusyjnych
- 60 Prelegentów/Panelistów
- Kosher Expo Poland - pierwsze Polskie Targi Koszernej Żywności
- Gala Jubileuszowa z okazji 30-lecia PPH EWA-BIS Sp. z o.o. oraz 10-lecia LOGOPAK EAST Sp. z o.o.
- Koncert Ludowego Zespołu Artystycznego PROMNI poświęcony 100-leciu odzyskania niepodległości przez Polskę
- Kolacja
Warunki uczestnictwa:
- Uczestnicy ubiegłorocznej edycji w 2017 roku: 700 PLN plus VAT
- Nowi uczestnicy w 2018 roku do 6 października: 750 PLN plus VAT
- Wszyscy uczestnicy po 6 października: 900 PLN plus VAT
Organizator:
Główny partner:
Główni partnerzy medialni:
Patronat honorowy:
Kontakt:
Marek Marzec
marzec@ifs-certification.com
tel. +48 606 234 992
Aleksandra Tokarz
ifs-poland@ifs-certification.com
tel. +48 722 222 928
Dowiedz się więcej o V Kongresie Bezpieczeństwa Żywności 2018