Żywienie Człowieka - Inżynieria Maszyn 2007
- Data rozpoczęcia
- 2006-11-21
- Data zakończenia
- 2006-11-21
23 lutego 2007 roku XVI Targi Artykułów Spożywczych, Maszyn i Urządzeń dla Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii - 22-24.02.2007, Bydgoszcz
Konferencja organizowana jest corocznie od 1996 roku przez stałe grono organizatorów z inicjatywy Prezesa SAWO Kazimierza Galickiego. Konferencja stała się miejscem kontaktu specjalistów i umożliwia wymianę informacji naukowo-technicznej w zakresie szeroko rozumianej inżynierii żywności w środowisku mechanicznym. Od kilku lat wypełnia zapotrzebowanie środowisk naukowych i gospodarczych na najnowszą wiedzę o kierunkach rozwoju w branży oraz o wymaganiach europejskich.
PROBLEMY NAUKOWE
Grupy tematyczne "Innowacja, Rozwój i Postęp":
1. Innowacje i rozwój produktu.
2. Inżynieria i energetyka produkcji piekarskiej, gastronomicznej, cukierniczej i mleczarskiej.
3. Recykling i gospodarka opakowań żywności.
4. Badania, jakość, efektywność.


Obrady odbywać się będą 23 lutego 2007 roku, podczas trwania Targów "Interpiek-Polgastro" (XVI Targi Artykułów Spożywczych, Maszyn i Urządzeń dla Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii - 22-24.02.2007).
Więcej informacji: Komunikat nr 1
Źródło: ''
PROBLEMY NAUKOWE
Grupy tematyczne "Innowacja, Rozwój i Postęp":
1. Innowacje i rozwój produktu.
2. Inżynieria i energetyka produkcji piekarskiej, gastronomicznej, cukierniczej i mleczarskiej.
3. Recykling i gospodarka opakowań żywności.
4. Badania, jakość, efektywność.


Obrady odbywać się będą 23 lutego 2007 roku, podczas trwania Targów "Interpiek-Polgastro" (XVI Targi Artykułów Spożywczych, Maszyn i Urządzeń dla Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii - 22-24.02.2007).
Więcej informacji: Komunikat nr 1
Źródło: ''