Bezkomorowa pakowarka próżniowa przeznaczona do restauracji, barów, cateringu czy sklepów spożywczych. Do pakowania w pakowarkach zewnętrznych nalezy używać specjalnie tłoczonych woreczków. Maszyna służy do zapakowania produktu i odessaniu powietrza dzięki czemu przedłuża się termin przydatności do spożycia. Może również służyć w celu przygotowania potrway do gotowania prózniowego SousVide.

Jest idealnym rozwiązaniem dla cateringu, świetnie sprawdza się również jej zastosowanie w zakładach przetwórstwa ryb, w zakładach mięsnych, drobiarskich, mleczarniach, piekarniach, przetwórstwie warzyw i owoców, a także przy pakowaniu części i podzespołów elektronicznych.

Konstrukcja pakowarki wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Czynności obsługowe są bardzo proste i ograniczają się do włożenia do komory otwartej strony załadowanego woreczka, a następnie za pomocą jednego przycisku uruchomienia procesu odsysania powietrza.



Cechy:

Próżnia sterowana czasem
W całości ze stali nierdzewnej
Elektroniczny panel sterujący
Manometr pokazujący stan próżni
System smarowania pompy
Max długość zgrzewu 330mm
Moc pompy: 12l/h
Moc: 400W
Wymiary: 360 x 300 x 160 mm
waga: 7 kg
Kategoria: Technologie, maszyny i urządzenia Maszyny do pakowania próżniowego oraz ATM
Wyświetleń: 661