Opakowania a żywność
- Data rozpoczęcia
- 2013-09-25
- Data zakończenia
- 2013-09-25
- Miejsce
- Poznań
Przedstawiamy program seminarium „Opakowania a żywność”, które odbędzie się 25 września 2013 r. podczas Targów PAKFOOD.

10:45 Rejestracja uczestników;
11:05 Opakowania dla przemysłu spożywczego – dziś i jutro
(dr Natalia Czaja-Jagielska, UE w Poznaniu);
11:50 Wpływ opakowań na kształtowanie jakości żywności
(mgr inż. Karolina Assman, UE w Poznaniu);
12:30-13:00 Lunch;
13:00 Ochrona prawna form przestrzennych opakowań żywności
(Małgorzata Zielińska-Łazarowicz, Kancelaria Rzeczników Patentowych J. Marketa, M. Zieińska-Łazarowicz Sp. p.);
13:40 Rola opakowań w kreowaniu wizerunku marki produktów żywnościowych
(dr hab. Magdalena Ankiel-Homa, UE w Poznaniu);
14:20 Opakowania żywności ogrzewanej mikrofalowo
(dr hab. Krzysztof Melski, UE w Poznaniu);
15:00 Opakowania do żywności a logistyka
(mgr Anna Kosmacz-Chodorowska, Instytut Logistyki i Magazynowania);
15:30 Dyskusja. Podsumowanie rezultatów seminarium;
16:30 Zakończenie.
*********
Organizator seminarium: Polska Izba Opakowań;
Miejsce: Sala Niebieska (antresola Holu Wschodniego, MTP)
Źródło: Polska Izba Opakowań