„Chałwa z Odry” jest uwielbianym przysmakiem niezmiennie od 61 lat. Unikalna, tradycyjna receptura pozostaje wciąż tajemnicą cukierników, a to, że proces wyrabiania odbywa się ręcznie gwarantuje wyjątkową jakość.
„Chałwa z Odry” jest uwielbianym przysmakiem niezmiennie od 61 lat. Unikalna, tradycyjna receptura pozostaje wciąż tajemnicą cukierników, a to, że proces wyrabiania odbywa się ręcznie gwarantuje wyjątkową jakość.
4 października 2012 ukazał się kolejny, piąty, jubileuszowy numer czasopisma „Logistyka Odzysku”. Tematem przewodnim tego numeru jest Zielone Biuro. Proponujemy podejście do tematu, w przyjaźni z otaczającym nas środowiskiem.
Carlo Rossi, najpopularniejsza marka wina w Polsce , wprowadza nowy wariant smakowy. Z początkiem września na rynek trafia łagodne, słodkie, czerwone wino Carlo Rossi Sweet Red, czyli niesamowita mieszanka słodyczy i świata glamour zamknięta...
Zarząd Zakładów Azotowych w Tarnowie-Mościcach S.A. („Azoty Tarnów”) 13 lipca br. podjął decyzję o zamiarze konsolidacji z Zakładami Azotowymi „Puławy” S.A. („ZAP”). W ramach tego przedsięwzięcia Azoty Tarnów ogłosiły...
Podczas targów drupa 2012, które odbywały się w Düsseldorfie w maju br., firma H.-H. Schmedt e.K. - zgodnie z zapowiedziami przedtargowymi - zaprezentowała szereg nowości.